Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Μπαρδόπουλος Ιωάννης - Βιογραφικό Παρουσίας στον Ελληνικό Αστρολογικό Τύπο

Η Ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος έχει ενδιαφερθεί από πολύ νωρίς για την αστρολογία. Σπούδασε στην σχολή της Γιώτα Καλογερα. Αρχική αφορμή για να ενταχθεί στο κόσμο της αστρολογίας ήταν το κλασικό πρόβλημα που έχουμε καθώς αποζητούμε κάποια συμβουλή όταν κάτι βλέπουμε ότι δεν πάει καλά στην προσωπική μας ζωή.

Με το πέρασμα των ετών και με την συνεχή ενασχόληση του δεν έμεινε μόνο στα τυπικά αισθηματικά, ερωτικά και συνεργατών ποικίλα θέματα. Η επαγγελματική του βιοποριστική ιδιότητα, του έδωσε ή αν θέλετε δημιούργησε το έρεισμα και για προβλέψεις σε παγκόσμια γεγονότα.
Αυτό σύμφωνα με την επικρατούσα λογική της πρόβλεψης πριν συμβούν τα γεγονότα και όχι μετά το γεγονός.
Αυτού του τύπου οι, ομολογούμενος δύσκολες προβλέψεις, πρώτο παρουσιάστηκαν τον Αύγουστο του 1991 στο περιοδικό της σχολής της κ Καλογερα «η Αστρολογία Σήμερα» και στο περιοδικό «Τρίτο Μάτι» από τον Μάιο του 1993 έως και τον Ιανουάριο του 1994. Έχει αρθρογραφήσει στις στήλες των περιοδικών Status (11/1994) και PlayBoy (12/1995). Έχει διατήρηση ραδιοφωνική εκπομπή στο Δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά  (1997-98, FM 90,4).
Στον Φεβρουάριο της νέας χιλιετίας παρουσιάζει το μηνιαίο δελτίο προβλέψεων για τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Άξιων Αθηνών και τον Μάιο του ίδιου έτους δημοσιεύσει το δελτίο για το Χ.Α. στο ένθετο περιοδικό ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, (6 Μάιου 2000, τεύχος 10). Στον Ιούνιο του ίδιου έτους στο μεσογειακό συνέδριο που οργανώθηκε στην Μύκονο (Αστρομύκονος 2000) από 9 έως 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ομιλία για το Χ.Α. από τον Μπαρδόπουλο Ιωάννη μαζί με την πρόεδρο της Ιταλικής ομοσπονδίας αστρολόγων Κα Mirti και αμφότεροι ομιλήσαμε για τα διεθνή χρηματιστήρια. Παρών στο διεθνές συνέδριο ήταν και ο παγκόσμιου φήμης Αμερικανός αστρολόγος Robert Hand. Επίσης η παρουσία συνεχίστηκε και στο Αστρομύκονος 2001 με ανάλογη ομιλία με τις παρουσίες της κας Tessier και του Noel Tyl.
Τον Ιανουάριο του 2002 αρχίζει μηνιαία συνεργασία με το περιοδικό "Αστρολόγος" και ο Μπαρδόπουλος Ιωάννης αναλαμβάνει την στήλη για τις προβλέψεις του χρηματιστηρίου. Η επιτυχία είναι μεγάλη, γιατί ανάλογη στήλη σε άλλο περιοδικό υποχρεώθηκε να σταματήσει τον Οκτώβριο του 2002 την σύγκριση λόγο της μεγάλης μου επιτυχίας.
Από τον Σεπτέμβριο του 2010 αναλαμβάνει καθημερινά στο αστρολογικό ιστοτόπο www.astrology.gr τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες προβλέψεις για το χρηματιστήριο. Στο έτος 2011 μέχρι και τον Μάρτιο του 2012 οι επιτυχίες είναι μοναδικές διότι τα επιστημονικά στοιχεία του ΓΔ ακολουθούσαν με απόλυτη ταγή τις προβλέψεις του γράφοντα. Μοναδική επιτυχία στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές.
Η Συνεργασία με το astrology σταμάτησε διότι «κάποιοι» δεν μπορούσαν να συγκριθούνε μαζί μου.

Η συνεργασία μου με το περιοδικό «Αστρολόγος» συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με την ίδια μεγάλη επιτυχία στην στήλη για το χρηματιστήριο. Από τον Νοέμβριο του 2002 ο Μπαρδόπουλος Ιωάννης είναι ο μόνος αστρολόγος στην Ελλάδα που γράφει προβλέψεις για αυτό τον τομέα.

Ευχαριστώ πολύ, Μπαρδόπουλος Ιωάννης

Στο παρακάτω λινκ είναι συγκεντρωμένες οι προβλέψεις του χρηματιστηρίου και με συνδέσεις στην βάση του astrology.
Στο παρακάτω λινκ είναι η παλιά βάση του www.astropro.gr
Οι επιβεβαιώσεις παγκόσμιων γεγονότων μαζί με τα λινκ για τις πρωτότυπες δημοσιεύσεις τους είναι στην παρακάτω βάση δεδομένων.
Οι προβλέψεις για τα σεισμικά επίκεντρα στο έτος 2014 είναι εδώ:
και οι ενημερώσεις στον Οργανισμό Αντισεισμικής Προστασίας για το έτος 2014 είναι εδώ: http://astroprogr.blogspot.gr/search/label/ΟΑΣΠ .
Οι ενημερώσεις στον Οργανισμό Αντισεισμικής Προστασίας για το έτος 2015 είναι εδώ: http://johnbardopoulos.blogspot.gr/search/label/ΟΑΣΠ 2015 .

Ακολουθεί ένα πιο λεπτομερές time line…  

 •  Αύγουστος 1991. 1η Συνεργασία με το περιοδικό "Η Αστρολογία σήμερα" μέχρι και το κλείσιμο της τον Ιανουάριο του 1992.
 • Μαΐος 1993. Επτά γραπτές προ-ανακοινώσεις γεγονότων στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι", (Τεύχη Νο 25 έως 31), μέχρι τον Ιανουάριο του 1994. Στις πολλές επιτυχίες συγκαταλέγεται και η γραπτή πρόβλεψη του σεισμού (με μέρα και ώρα) στην Ινδία τον Σεπτέμβριο του 1993.
 • Νοέμβριος 1994. Μηνιαία στήλη ζωδίων στο περιοδικό STATUS. Από Νοέμβριο 1994 έως Μαΐο 1995.
 • Δεκέμβριος 1995. Μηνιαία στήλη ζωδίων στο περιοδικό PlayBoy, από την νέα περίοδο, από τον Δεκέμβριο του 1995 έως τον Ιανουάριο του 2001.
 •  Οκτώβριος 1997. Ραδιοφωνική συμμετοχή σε καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού ραδιόφωνου Πειραιά, FM 90,6.
 • Φεβρουάριος 1998. Εκπομπή με εβδομαδιαίες προβλέψεις στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό κάθε Σαββάτο 09:30 ~ 10:00.
 •  Φεβρουάριος 2000. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Έλληνα Αστρολόγο προσφέρεται στο διαδίκτυο μηνιαίο δελτίο προβλέψεων για τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Άξιων Αθηνών.
 • Μαΐος 2000. Δημοσίευση του δελτίου για το Χ.Α.Α. στο ένθετο περιοδικό ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, (6 Μάιου 2000, τεύχος 10).
 • Ιούνιος 2000. Στο μεσογειακό συνέδριο που οργανώθηκε στην Μύκονο (Αστρομύκονος 2000) από 9 έως 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ομιλία για το Χ.Α.Α. από τον Μπαρδόπουλο Ιωάννη, μαζί με την πρόεδρο της Ιταλικής ομοσπονδίας Κα Mirti. Η οποία μίλησε για τα διεθνή χρηματιστήρια. Παρών στο διεθνές συνέδριο ήταν και ο παγκόσμιου φήμης Αμερικανός αστρολόγος Robert Hand.
 • Ιανουάριος 2002. Αρχίζει μηνιαία συνεργασία με το περιοδικό "Αστρολόγος" και ο Μπαρδόπουλος Ιωάννης αναλαμβάνει την στήλη για τις προβλέψεις του χρηματιστηρίου. Η επιτυχία είναι μεγάλη γιατί ανάλογη στήλη σε άλλο περιοδικό υποχρεώθηκε να σταματήσει τον Οκτώβριο του 2002 την σύγκριση, αφού δύο φορές ο υπεύθυνος της στήλης είχε αναφέρει με πλάγιο τρόπο την μη "δεδομένη" των προβλέψεων του. Από τον Νοέμβριο του 2002 ο Μπαρδόπουλος Ιωάννης είναι ο μόνος αστρολόγος στην Ελλάδα που γράφει προβλέψεις για αυτό τον τομέα.
 • Σεπτέμβριος 2010 καθημερινά στο αστρολογικό site http://www.astrology.gr/epikairotita/HRIMATISTiRIO/ με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το χρηματιστήριο. Στο έτος 2011 μέχρι και τον Μάρτιο του 2012 οι επιτυχίες είναι μοναδικές διότι τα επιστημονικά στοιχεία του ΓΔ ακολουθούσαν με απόλυτη ταγή τις προβλέψεις του γράφοντα. Μοναδική επιτυχία στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου